Mobile Menu button
X
delen:

Warmte Gemak

icons Douche

Met een huur cv-ketel kiest u voor Warmte Gemak

Warmte is één van die dingen die ieder van ons hoog heeft staan in het lijstje van levensbehoeften. Een warme douche, warm water om de afwas te doen of gewoon een warme huiskamer als we voor de televisie zitten. Voor ieder zo vanzelfsprekend, tot het moment dat de cv-ketel het begeeft. Warmte is één van die dingen die niemand wil inleveren, zelfs niet wanneer het geld er even niet is.

Iedereen wil gebruik blijven maken van die heerlijke warme douche en blijven profiteren van dat fijne gevoel dat warmte ons geeft. Het is aangenaam, gezellig en sfeervol. Maar voor ieder van ons komt het moment dat onze cv-ketel stuk gaat. Soms zien we dat aankomen, soms gebeurt het onverwachts. Plotseling moet er een nieuwe cv-ketel komen, onze warmte willen we tenslotte niet opgeven, maar dat enorme bedrag voor een nieuwe cv-ketel hebben we niet op onze rekening staan.

Nooit meer in de kou

Kiest u voor Warmte Gemak, dan betaalt u maandelijks een laag bedrag aan Warmte Groep. Voor dit bedrag wordt de ketel geïnstalleerd en wordt er regulier onderhoud aan de ketel uitgevoerd om deze in optimale conditie te houden. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze 24/7 service waarbij u verzekerd bent tegen storingen.

In tegenstelling tot andere aanbieders van huur cv-ketels, monteren en onderhouden wij de cv-ketel zelf.

Voordelen van huren bij Warmte Groep cv ketel service op een rij:

vinkInclusief montage kosten.
vinkGeen grote uitgave ineens.
vinkLaag maandbedrag.
vinkZekerheid voor een lange periode.
vinkGeen tussentijdse kosten voor onderhoud of storing.
vinkTransparante afkoop regeling.
vinkEen altijd goed en zuinig functionerende ketel.
vinkGeen krediet check.

U heeft al Warmte Gemak met een energie zuinige HR cv-ketel vanaf € 22,- per maand:

Huurketels overzicht

 

Wilt u een vrijblijvende Warmte Gemak offerte?


Vul dan onderstaand formulier in waarna wij u zo snel mogelijk een aanbieding doen.

Vul hier uw gegevens in voor een offerte-op-maat:


Alleen door het beantwoorden van de volgende vragen kunnen wij u gericht een aanbieding doen:

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...