Mobile Menu button
X
delen:

CV Storing

Storing melden als u een onderhoudsabonnement heeft:

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur kunt u uw storing melden via 085-4016209.

Heeft u buiten de reguliere kantoortijden een spoedeisende storing aan uw verwarming en u heeft een onderhoudsabonnement bij Warmte Groep? Meld uw storing dan eenvoudig online.

Nu een storing melden

Storing melden als u geen onderhoudsabonnement heeft:

Heeft u geen onderhoudsabonnement dan kunt u geen gebruik maken van de storingsdienst buiten de reguliere arbeidstijden. Die service is voorbehouden aan klanten met een onderhoudsabonnement. Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur kunt u uw storing wel telefonisch melden via 085-4016209, waarbij u rekening moet houden met de voorrij- en arbeidskosten.


CV storing voorkomen?

Een CV ketel storing voorkomt u met regelmatig onderhoud. Sluit nu een cv-ketel onderhoudsabonnement af en verklein de kans dat uw cv ketel vroegtijdig kapot gaat. Daarnaast blijft uw cv-ketel een stuk beter werken waardoor hij bespaart op uw energiekosten én kunt u gebruik maken van onze storingsdienst buiten kantoortijden.

Warmte Groep voert onderhoud uit aan vrijwel alle merken en types cv ketels zoals IntergasAgpoFerroliNefit, AtagRemeha, Itho, Daalderop en Vaillant.


Direct een abonnement afsluiten? Ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulier


Abonnementen vergelijken?

klik hier voor de prijsvergelijking
1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1113 beoordelingen