Mobile Menu button
X
delen:

WARMTEPOMP ONDERHOUDEN

icons

Warmtepomp

De warmtepomp onttrekt warmte uit de omgeving en geeft deze af in uw woning via vloer- of wandverwarming of via radiatoren.

Er zijn drie soorten warmtepompen te onderscheiden:

lucht-lucht: deze warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en geeft deze rechtstreeks af aan uw woning (airconditioningssysteem).

bodemwater: deze pomp haalt warmte uit de bodem, het grond- en het oppervlaktewater en geeft dit eveneens af aan het warmwatercircuit (deze valt buiten onze expertise).

lucht-water: deze warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan het warmwatercircuit van de verwarmingsinstallatie.

Warmtepomp onderhoud

Warmtepompen zijn onderhoudsarm, maar helaas niet onderhoudsvrij. Onderhoud aan een warmtepomp heeft een preventief karakter. Dankzij regelmatig onderhoud aan uw warmtepomp verlengt u de levensduur en behoudt u het energiezuinige karakter van het systeem.

De onderhoudswerkzaamheden bij een warmtepomp verschillen voor elk merk en type. Tijdens het warmtepomp onderhoud voert onze monteur de door de fabrikant preventief voorgeschreven handelingen en metingen uit om een optimale en veilige werking te garanderen.

Is er geruime tijd geen onderhoud uitgevoerd dan raakt uw warmtepomp sterk vervuild en wordt hierdoor en energievreter in plaats van bespaarder. Ook ontstaan er onnodige storingen en/of reparaties.

Warmtepomp tabel

Warmte Pomp Onderhoudsbeurt

Bij de Warmte Pomp Onderhoudsbeurt kunt u uw eigen onderhoudsinterval kiezen. Wij komen dan automatisch of op uw verzoek een onderhoudsbeurt uitvoeren incl. voorrijkosten en arbeidsloon.
Vanaf € 165,- incl. btw. Bekijken


Warmte Pomp Onderhoudsabonnement

Bij het Warmte Pomp Onderhoudsabonnement heeft u 1 jaar recht op onze service en betaalt u geen voorrijkosten bij reparaties in het cv-ketel en warmtepomp gedeelte, inclusief het één keer per jaar uitvoeren van een onderhoudsbeurt.
€ 265,- incl. btw. BekijkenPrijzen zijn van toepassing op warmtepompen voor standaard eengezinswoningen.


Certificering

Ons bedrijf is F-gassen gecertificeerd. Dankzij het certificaat weet u zeker dat onze goed opgeleide medewerkers alles doen om de uitstoot van CFK’s en HCFK’s (F-gassen) terug te dringen.


Direct een onderhoudsbeurt aanvragen? Ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulier1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1113 beoordelingen