Mobile Menu button
X
delen:

WELKOM

icons

Wie zijn wij

Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in de verwarmingstechniek met een historie die meer dan 100 jaar terug gaat. Warmte Groep BV is aangesloten bij TECHNIEK NEDERLAND en is een door INSTALLQ erkend installateur.

Door onze uitgebreide monteurs-dekking over de gehele Randstad is er altijd een monteur in de buurt die het onderhoud uitvoert aan één van de tienduizenden cv-ketels die wij in onderhoud hebben van onze voornamelijk particuliere opdrachtgevers.

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1113 beoordelingen