Mobile Menu button
X
delen:

VENTILATIE ONDERHOUD

icons

Een goed werkende mechanische ventilatie is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Uw mechanische ventilatie reinigen is daarom van groot belang. Door stoffen die vrijkomen wanneer wij wassen, afwassen, douchen, koken en ademen is het noodzakelijk dat er goed geventileerd wordt.

Het belang van een goed werkende mechanische ventilatie wordt dan ook vaak onderschat. U doet er verstandig aan om uw jaarlijks de ventilator unit een onderhoudsbeurt te geven maar zeker om het jaar en iedere 5 jaar een reiniging van het hele systeem inclusief de kanalen te laten uitvoeren. Zo bent u er zeker van dat het ventilatiesysteem van uw huis naar behoren werkt en u kunt genieten van gezonde, schone en frisse lucht in uw huis.

Ventilatie (afzuig)box onderhoud

Ventilatie box onderhoud.
In combinatie met één van onze andere diensten zoals cv-ketel of kanaal onderhoud.

€ 35,00 (incl. btw per keer) Bekijken

WTW unit onderhoud

Warmte Terug Win onderhoud.

Vanaf € 130,00 (incl. btw per keer) Bekijken

Ventilatie (afzuig)kanaal onderhoud

Ventilatie (afzuig)kanaal onderhoud.

€ 130,00 (incl. btw per keer) Bekijken

Ventilatie (afzuig)box vervangen

Ventilatie (afzuig)box vervangen.

Vanaf € 285,00 (incl. btw) Bekijken

MV of WTW?

In de praktijk blijkt dat men niet weet of er een Ventilatie-unit (MV) of een Warmte-Terug-Win-unit (WTW) in de woning aanwezig is. Met behulp van onderstaande foto's heeft u een idee van wat er zich in uw woning bevindt. De MV unit is meestal niet meer dan 40cm in het vierkant. De WTW unit daarentegen kan wel 100cm in het vierkant zijn.

Mechanische ventilatie (MV):

Ventilatie-unit MV units

Warmte Terug Win (WTW):

WTW units


Direct een abonnement ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulier1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1113 beoordelingen