Mobile Menu button
X
delen:

Erkend installateur

icons

Warmte Groep BV cv ketel service is een bij de TECHNIEK NEDERLAND aangesloten en door INSTALLQ erkend specialistisch cv installateur.

Techniek Nederland logo InstallQ logo

Is uw installateur ook een Erkend Installateur? En lid van TECHNIEK NEDELAND?

Iedereen mag niet gehinderd door enige kennis sleutelen aan gas en cv installaties met alle gevolgen van dien. Als u hen vraagt of ze lid zijn van een branche organisatie zullen ze zeggen dat het onzin is. Als u ze vraagt of ze u hun vakdiploma kunnen tonen dan zal u niet veel meer van ze vernemen.

Kies voor een erkend installateur. Dan weet u zeker dat u geschoold personeel over de vloer krijgt die weten waar over ze praten. Sterkin en Uneto-Vni controleren of een bedrijf over de juiste vakdiploma's en gereedschappen beschikt zodat u als consument er zeker van kan zijn dat er veilig en deskundig gewerkt wordt.

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1035 beoordelingen