Mobile Menu button
X
delen:

Service abonnement


Voor wie:

U heeft zelf een cv ketel geplaatst of laten plaatsen zonder service, of uw installateur bestaat niet meer maar wil toch de zekerheid van service.

Service abonnement:

Na aanmelding krijgt u direct per mail een ontvangst bevestiging. Op een zo kort mogelijke termijn nemen wij telefonisch of per mail contact op ter bevestiging. U ontvangt vooraf de factuur voor € 45,-. Zodra deze voldaan is kunt u een beroep op ons doen.

De onder het abonnement vallende diensten waarbij geen voorrijkosten berekend worden zijn:

- Het verhelpen van storingen binnen de toestel mantel.

Niet onder het abonnement vallende diensten zijn:

- Kosten van het arbeidsloon.
- Kosten van de te vervangen materialen.
- Als het toestel of delen daarvan niet goed bereikbaar zijn door externe omstandigheden.
- Het buiten de onderhoudsbeurt bijvullen van het systeem.

Ingangsdatum/looptijd:

- Het abonnement gaat in direct na de betaling. Omstreeks dezelfde periode na 1 jaar nemen wij contact op inzake de voorzetting. U kunt dan ook eventueel aangeven als u geen gebruik meer wilt maken van onze diensten en het abonnement wilt beëindigen, of overstappen op een Comfort X abonnement.

Betalingen:

- Arbeidsloon en materiaal middels contant of pin aan de monteur te voldoen.

Materiaal kosten:

- Als tijdens het onderhoud of bij een storing geconstateerd wordt dat er (al dan niet preventief) materialen vervangen moeten worden, zal onze monteur dit met vermelding van een kostenindicatie aangeven. U heeft de keus dit wel of niet te vervangen.
Als u kiest voor niet vervangen van de onderdelen en dat op een later tijdstip alsnog wil laten doen, valt dit niet onder het abonnement.

Parkeren:

- De auto van de monteurs is zijn magazijn voor gereedschap en materiaal. Het is dus van belang dat hij bij een bezoek aan u binnen 50 meter kan parkeren. Is hier een beperking, dan dat graag voorafgaand aan een bezoek met ons overleggen.
- Indien er sprake is van betaald parkeren en u geen parkeerkaart ter beschikking kunt stellen berekenen wij een toeslag van € 5,-.

Direct een abonnement ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulier

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1035 beoordelingen