Mobile Menu button
X
delen:

Warmtepomp onderhoudsbeurt


Voor wie:

Voor iedereen die verzekerd wil zijn van een betrouwbare, veilige en energiezuinige warmtepomp.

Wij adviseren de Warmtepomp minimaal 1 x in de 2 jaar te laten onderhouden omdat deze 24 uur per dag het hele jaar door in bedrijf is. Om het onderhoud uit te kunnen voeren moeten de buiten- en binnenunit van de warmtepomp zich op een veilige en goed bereikbare plaats bevinden.

Warmtepomp onderhoudsbeurt:

Na aanmelding krijgt u direct per mail een ontvangstbevestiging. Op een zo kort mogelijke termijn krijgt u van ons een afspraakvoorstel per mail, om de onderhoudsbeurt uit te voeren.

De werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt zijn:

- Het waar nodig reinigen van de warmtewisselaars en ventilatoren.
- Het controleren op koelmiddel lekkage.
- Het controleren van de koelmiddel druk.
- Het vastleggen conform de regelgeving van de gegevens inzake F-gassen.

Locatie:

Het is van belang dat de buitenunit zich op een eenvoudig bereikbare plaats bevindt, zonder dat daarvoor klimmateriaal nodig is.

Betalingen:

Onderhoudsbeurt middels contant of pin aan de monteur te voldoen.
Reparaties en materiaal middels contant of pin aan de monteur te voldoen.

Materiaal kosten:

- Als tijdens het onderhoud of bij een storing geconstateerd wordt dat er (al dan niet preventief) materialen vervangen moeten worden, zal onze monteur dit met vermelding van een kostenindicatie aangeven.

Parkeren:

- De auto van de monteur is zijn magazijn voor gereedschap en materiaal. Het is dus van belang dat hij bij een bezoek aan u binnen 50 meter kan parkeren. Is hier een beperking, dan dat graag voorafgaand aan een bezoek met ons overleggen.
- Indien er sprake is van betaald parkeren en u geen parkeerkaart ter beschikking kunt stellen berekenen wij een toeslag van € 5,-.

Direct een onderhoudsabonnement afsluiten? Ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulier

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 1035 beoordelingen